30 Najlepših Poruka Devojci – Nežne i Slatke Poruke za Nju

Svaka veza se hrani sitnicama koje često zaboravljamo, a koje mogu imati snažan uticaj na naše partnere. Male stvari poput slanja ljubavne poruke mogu ojačati vezu i uneti osveženje. Poruke su način da se izraze osećaji, često i bolje nego što bismo to učinili licem u lice. Pokazivanje da mislite na svoju partnerku kroz tekstualnu poruku može biti pravi način da joj dokažete koliko je cenite.

Kako izabrati pravu poruku?

Pre nego što se upustite u avanturu slanja ljubavnih poruka, važno je razumeti svoje osećaje i znati šta želite da prenesete. Da li želite da je nasmejete, da je iznenadite ili jednostavno da joj pokažete koliko je volite?

Bitno je takođe uzeti u obzir šta vaša devojka voli. Neke osobe vole direktne i iskrene poruke, dok druge preferiraju metafore i poeziju. Slušajte svoje srce, ali i razmišljajte o njenim osećanjima i reakcijama.

30 Najlepših Poruka Devojci:

10 nežnih poruka koje osvajaju srce

Kad želite da pokažete nežnost i duboku povezanost, evo nekoliko poruka koje možete poslati:

 1. “Kad zatvorim oči, vidim tebe. Kad ih otvorim, želim da si pored mene.” Koliko puta se desilo da zatvorite oči i vidite samo nju? Ta slika koja se pojavljuje pred vama, čak i kad su oči zatvorene, svedoči o snažnoj emotivnoj povezanosti.
 2. “S tobom se osećam kao kod kuće, bez obzira gde smo.” Nema veće sreće nego kada pored sebe imate osobu s kojom je svaki prostor dom, svaki trenutak udobnost.
 3. “Moje srce zna samo jedan ritam, a to je tvoje ime.” Kada srce počne da kuca samo za jednu osobu, to je znak da je ljubav istinska.
 4. “Svaki trenutak proveden s tobom je kao dragoceni dragulj koji čuvam u srcu.” Vreme provedeno s voljenom osobom je dragocenost koju treba čuvati.
 5. “Ti si moja tišina u buci, moj mir u haosu.” U brzom svetu, pronaći mir u nekome je pravo blago.
 6. “U tvom zagrljaju pronalazim utočište od svih nevremena.” Zaštita i bezbednost koje pruža voljena osoba su neprocenjive.
 7. “Tvoj glas je melodija koju želim da slušam zauvek.” Slušanje voljene osobe može biti najlepša muzika za uši.
 8. “Tvoje ruke su mesto gde se moje misli smiruju.” Dodir može biti lekovit i smirujući, posebno kad je od nekoga koga volite.
 9. “Tvoje reči su svetionik u mojim tamnim noćima.” Vođenje i oslonac koji pruža voljena osoba su od neprocenjive važnosti.
 10. “S tobom, svaki oblak ima srebrni rub.” Videti svetlucavu stranu stvari s nekim posebnim je dar koji treba ceniti.

30 Najlepših Poruka Devojci - Nežne i Slatke Poruke za Nju

10 slatkih poruka koje će je nasmejati

Ponekad je cilj poruke jednostavno nasmejati onu koju volite. Humor može biti ključan element u vezama:

 1. “Da li si ti vila? Jer svaki put kad se osmehneš, nešto magično se desi.” Mali šaljiv komentar o njenom magičnom osmehu može je nasmejati.
 2. “Bez tebe je moj život kao pizza bez sira. I dalje dobar, ali nedostaje nešto posebno.” Ko ne voli pizzu? A ko ne voli šalu o njoj?
 3. “Znaš li da tvoj osmeh može pokrenuti rakete? Jer meni si poslala srce u orbitu.” Ponekad osmeh voljene osobe može delovati kao snažna sila.
 4. “Zarobljen sam u tvom osmehu. Molim te, ne šalji pomoć!” Biti zarobljen u nečemu lepom može biti sjajno iskustvo.
 5. “Ako bih dobio dinar svaki put kad pomislim na tebe, sada bih imao… Pa, dinar. Jer nikad ne prestajem misliti o tebi.” Ljubav često dolazi s nesprestnošću, a to je deo njene lepote.
 6. “Ako bih trebao da biram između tebe i čokolade… molim te, donesi čokoladu.” Ljubav i humor idu ruku pod ruku.
 7. “Kada mislim na tebe, osmehnem se. A onda se sapletem. Ali sve je u redu!” Biti zanesen i zbunjen od ljubavi je prirodno stanje mnogih zaljubljenih.
 8. “Ti si kao Wi-Fi signal. Osjećam se povezano kad si blizu!” U digitalnom dobu, ova šala je više nego relevantna.
 9. “Tvoj osmeh je zarazan, mislim da sam se zarazio.” Osmeh je najlepša zaraza koju možete dobiti.
 10. “Ako bi postojala nagrada za najlepši osmeh, ti bi pobedila. Ali nagrada je čokolada, pa… da je podelimo?” Deljenje je briga, pogotovo kad je u pitanju čokolada i osmeh.

10 poruka koje će pokazati da je volite svakog dana

Izražavanje ljubavi može biti jednostavno, ali snažno. Evo kako to možete uraditi:

 1. “Budi sigurna da svakog dana, bez obzira na sve, moja ljubav prema tebi raste.” Ljubav nije samo osećaj, već i odluka da volimo svakog dana. Ova poruka pokazuje da, bez obzira na izazove koje život donosi, vaša ljubav prema njoj ostaje nepromenjena i čak raste.
 2. “Probudio sam se s mišlju na tebe, i zaspao sanjajući o tebi. U međuvremenu, živeo sam s tobom u svakom trenutku.” Ljubav je prisutna u svakodnevnim ritualima, od buđenja do odlaska na spavanje. Ova poruka podseća na tu svakodnevnu povezanost.
 3. “S tobom svaki dan postaje vredan življenja.” Prisustvo voljene osobe može pretvoriti običan dan u nešto posebno i značajno.
 4. “Nema dana kad ne mislim na tebe i zahvalim sebe što si deo mog života.” Zahvalnost je ključna komponenta svake zdrave veze. Ova poruka je podsetnik koliko je važno ceniti i biti zahvalan na prisustvu voljene osobe.
 5. “Svako jutro kada otvorim oči, prva želja mi je da te vidim pored sebe.” Jutarnji trenuci mogu biti najintimniji, a želja da započnete dan s voljenom osobom je posebna.
 6. “Za mene, svaki dan je poseban dan s tobom.” Ova poruka je podsetnik da svakodnevni trenuci mogu biti posebni kada ih delite s nekim koga volite.
 7. “Nadam se da znaš koliko mi značiš, ne samo danas, već svakog dana.” Ova poruka pokazuje da ljubav nije samo trenutna, već trajna i konstantna.
 8. “Bez obzira na to šta dan donosi, znaj da je moje srce uvek s tobom.” U dobru i zlu, srce zaljubljene osobe je uvek povezano s voljenom osobom.
 9. “S tobom, svaki dan je prilika za novi početak i nove avanture.” Veza je stalna avantura, a svaki dan donosi nove mogućnosti i iskustva.
 10. “Ne treba mi poseban razlog da ti kažem koliko te volim, jer te volim svakog dana više i više.” Prava ljubav ne traži razlog. Ova poruka podseća na to da je ljubav stalna i sveprisutna.

Kada poslati te poruke?

Nema idealnog vremena za izražavanje ljubavi. Nekad je to kad je najmanje očekujete, poput sredine radnog dana ili dok je na putu za posao. Posebne prilike poput godišnjica ili rođendana su očekivane, ali šta je sa tim trenucima kada jednostavno osećate da treba nešto da kažete? Poslati poruku “iz plavog neba” može imati snažan uticaj i često se najviše ceni.

Dodatni saveti

Prilagodite poruke svojoj vezi. Možda želite dodati unutrašnju šalu ili neku posebnu uspomenu koju delite. Važnost iskrenosti u porukama je neizmeriva. Ne šaljite poruke samo da biste poslali; neka one dolaze iz srca.

Male stvari često čine veliku razliku u vezama. Nežne i slatke poruke su jednostavan, ali efikasan način da pokažete koliko vam je stalo. Slanjem pravih reči u pravom trenutku možete osnažiti svoju vezu i učiniti da vaša partnerka oseća posebno. Ne zaboravite da je važno biti iskren i prilagoditi poruke vašoj jedinstvenoj vezi.

Similar Posts